Sportted

Dé Sportspeciaalzaak Van Ede

Over dit project

Datum:

Augustus 2018

Project type:

– Concept en Vormgeving

– Contentcreatie

– Fotografie

– Webdesign

– Onderhoud

Opdracht

Sportartikelen nodig? Je slaagt bij Sportted in het centrum van Ede, sportspecialist sinds 1972. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Van hockeystick tot tennisracket, van voetbalschoen tot badslipper, van darts tot badkleding en ga zo maar door. Ze hebben nagenoeg alles. Alleen de helikoptervluchten zijn er op bestelling.

De website van deze sportspeciaalzaak was erg verouderd en toe aan een opknapbeurt. Peter van Stigt en Ted Brouwer van Sportted schakelde Dezignerz in om de website weer een moderne en sportieve uitstraling te geven.

Eind resultaat

Dezignerz kreeg ‘carte blanche’ van de opdrachtgever. De website die we ontwikkelden is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Dankzij de duidelijke uitleg over iedere sportdiscipline krijgen bezoekers een uitstekende impressie van de expertise en het assortiment van deze sportspeciaalzaak.

Krachtige en doelgerichte teksten, geschreven door onze tekstschrijver, zorgen voor een goede leesbaarheid voor de bezoeker en vindbaarheid voor de zoekmachines.

Prachtige foto’s, gemaakt door de fotograaf van Dezignerz, maken het plaatje compleet.

Door het onderhoud voor de website ook bij Dezignerz uit te besteden, heeft Sportted altijd een up-to-date website.

Bekijk hier het resultaat: sportted.nl

Een selectie van de beelden, gemaakt tijdens de fotoshoot bij Sportted

Wat zegt de opdrachtgever?

Dezignerz verricht voor ons al een aantal jaar DTP-werkzaamheden. Ook voor de ontwikkeling van onze website en het onderhoud kunnen we op Dezignerz rekenen. De korte lijntjes en snelle werkwijze maken Dezignerz tot een fijne partner voor onze sportspeciaalzaak.

Peter van Stigt

Eigenaar, Sportted Ede

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek, een offerte of een andere vraag.

Pin It on Pinterest