Pure Flower Art

Bloemist Voor Speciale Momenten

Over dit project

Datum:

Juni 2020

Project type:

– Concept en vormgeving

– Grafisch ontwerp

– Reclamedrukwerk

Pure Flower Art_Bruidswerk

Opdracht

Pure Flower Art is een bloemist voor speciale momenten en levert diensten als bruidswerk, rouwbloemen, bloemabonnementen en autoversiering.

Marjolein van der Meer, eigenaresse van Pure Flower Art uit Lunteren wou voor haar bedrijf folders en visitekaartjes laten ontwerpen, om zo haar nieuwe onderneming te promoten.

 

Pure Flower Art_Rouwwerk

Eind resultaat

Na overeenstemming van de ideeën die Marjolein voor ogen had, zijn we gaan ontwerpen en binnen korte tijd hebben we de concepten ter goedkeuring voorgelegd. Met wat aanpassingen was het ontwerp geheel naar wens en kon het ontwerp naar de drukker om het reclamedrukwerk te realiseren.

Voor de visitekaartjes hebben we voor een stevige papier soort van milieuvriendelijk, FSC-gecertificeerd gekozen van 300 g/m₂ met een reflecterend parelmoer oppervlak. Dit laat het visitekaartje aanvoelen als zacht en heeft een luxueuze uitstraling wat goed aansluit bij de wens van Pure Flower Art.

Voor de folders mochten we twee varianten maken. Eén voor bruidswerk en één voor rouwbloemen. De keuze viel voor elk op een 3-luik folder met een gewicht van 170 g/m₂ en een glanzend en reflecterende afwerking, welke ideaal is voor afbeeldingen met levendige kleuren. Ook dit sluit weer perfect aan op de uitstraling die Pure Flower Art graag aan haar bedrijf koppelt.

Een creatieve en leuke opdracht om aan te werken en waarbij Marjolein haar bedrijf Pure Flower Art op een professionele manier kan promoten

Visitekaartjes_PFA

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek, een offerte of een andere vraag.

Pin It on Pinterest