Selecteer een pagina

Goed Bouw

Bouwaannemers

Over dit project

Datum:

Maart 2020

Project type:

– Webdesign

– Hosting

– Onderhoud

Opdracht

Als je op zoek bent naar een aannemer voor jouw project mik je op een bedrijf dat zekerheid biedt en kwaliteit levert. Oftewel Goed-Bouw uit Ede. Ervaren allround bouwaannemers voor particuliere en zakelijke bouwprojecten.

De vraag aan Dezignerz was om het onderhoud van de website te gaan doen. Doordat de website in een ander CMS(content management system) was gebouwd, was het voor ons noodzakelijk om de website geheel om te bouwen naar het WordPress CMS.

Eind resultaat

Het bestaande ontwerp van de website van Goed-bouw is volledig nagebouwd. Niet door te knippen en plakken.. Met maatwerk hebben we deze website compleet opnieuw opgebouwd. Hierbij zijn we nauwkeurig te werk gegaan om onder meer de Google-ranking te bewaken, zodat de website zijn positie in Google niet zou verliezen.

De website van Goed-bouw is ook naar de hostingomgeving van Dezignerz verplaatst. Daarbij is ook een aantal refererende domeinnamen meeverhuisd:

www.bouwaannemers.nl

www.debouwaannemer.nl

www.bouwaannemer.nl

Deze domeinnamen zijn door middel van een 301 redirect zo ingesteld dat deze ook op de pagina van goed-bouw.nl uitkomen.  Daarmee versterken ze de vindbaarheid van Goed-bouw in de zoekmachines.

Bekijk hier het resultaat: goed-bouw.nl

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek, een offerte of een andere vraag.

Pin It on Pinterest