Carla’s Artwork

Pet portraits and illustrations

Over dit project

Datum:

November 2020

Project type:

– Webshop – E-commerce

– Contentcreatie

– Webdesign

– Hosting

Carla's artwork 2

Opdracht

Kunstenares Carla Molmans steelt internationaal de show met Carla’s Artwork, gespecialiseerd in dierportretten en -illustraties. Op Instagram heeft ze meer dan 8000 volgers.

Om haar fanbase (vooral in Amerika) nóg beter te bedienen was het tijd om haar engelstalige website te vernieuwen en aan te vullen met een shop. 

Carla's artwork 3

Eind resultaat

Elegant en functioneel

Dezignerz ontwikkelde een elegante en functionele webshop. Dankzij meerdere instructievideo’s kan de illustrator haar website probleemloos aanvullen en aanpassen. 

Hosting

Ook voor de hosting deed Carla’s Artwork een beroep op Dezignerz, een keuze voor een betrouwbare, veilige en hoogwaardige hostingomgeving.

We kijken terug op een uitdagend project en zijn er van overtuigd dat we hiermee een mooie bijdrage hebben geleverd aan het online succes van Carla’s Artwork.

Carla's artwork 1

Bekijk hier het resultaat:

Wat zegt de opdrachtgever?

 

Voor mijn small business was ik toe aan een professionele website met internationale uitstraling en daarbij een webshop.

De communicatie met Dezignerz was uitstekend en er werd goed geluisterd naar mijn wensen die zijn vertaald naar een prachtige eindresultaat.

Om zelf in de toekomst een en ander te kunnen toevoegen of wijzigen heeft Dezignerz mij goed op weg geholpen met duidelijke uitleg in de vorm van video’s.
Super bedankt!
Carla Molmans

Kunstenares, Carla's Artwork

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek, een offerte of een andere vraag.

Pin It on Pinterest