Café 100

Het gezelligste bruine eetcafé van Ede

Over dit project

Datum:

December 2019

Project type:

– Concept en Ontwerp

– Webdesign

– E-mail

Opdracht

Café 100 is een ouderwets gezellig bruin eetcafé met een bijzondere bar, stijlvolle wenteltrap en verrassende bovenverdieping. Het café is lekker donker en vol van sfeer. Beroemd sinds de jaren zeventig en in het najaar van 2019 in oude glorie hersteld.

De nieuwe eigenaren benaderden Dezignerz om een website te ontwikkelen die de sfeer van Café 100 uitstraalt en de juiste doelgroep aanspreekt.

Eind resultaat

Dankzij de kleurkeuze en het ontwerp ademt de website het authentieke gevoel van Café 100. Sfeervolle foto’s doen de rest. Ook onze tekstschrijver proefde de sfeer in het café en stelde net zolang vragen totdat hij alle benodigde informatie boven tafel kreeg. De basis voor zijn sfeervolle teksten, geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

De website is voorzien van een handig reserveringssysteem, zodat bezoekers eenvoudig kunnen reserveren voor een diner. Ook is het mogelijk om het café af te huren voor een feestje.  Naast dit alles heeft Dezignerz ook de mailomgeving voor Café 100 gerealiseerd.

Door het onderhoud voor de website bij Dezignerz uit te besteden, heeft Café 100 altijd een up-to-date website.

Een mooi project waar we als communicatiebureau Dezignerz trots op zijn. 

Bekijk het resultaat op cafe100.nl

Wat zegt de opdrachtgever?

 

Doordat we bekend waren met het werk van Dezignerz, zijn we om tafel gaan zitten voor onze nieuwe website. Niet alleen de website, maar ook de hosting, teksten en de e-mail zijn compleet verzorgd.

Het snelle schakelen en de expertise van Dezignerz, hebben we als erg prettig ervaren.

De Heeren van Ede

Eigenaren, Café 100

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek, een offerte of een andere vraag.

Pin It on Pinterest