Brons

Reinigingsexperts

Over dit project

Datum:

Augustus 2019

Project type:

– Concept en Vormgeving

– Webdesign

– Onderhoud

Opdracht

Brons glazenwasserij & schoonmaak onderscheidt zich in specialistische reiniging en groot onderhoud. Met geavanceerde apparatuur en de juiste schoonmaakmiddelen bereiken zij fantastische resultaten.

De vraag aan Dezignerz was om een compleet nieuwe website te ontwikkelen, aangezien de oude website uit 2011 ernstig verouderd was.

Eind resultaat

Na een uitgebreide intake werd al snel duidelijk wat de wensen waren van Gerben Brons, eigenaar van Brons glazenwasserij en schoonmaak.

De nieuwe website van dé reinigingsexperts is een duidelijk en gebruiksvriendelijk platform geworden. De expertises van dit bedrijf komen helder in beeld en het overzicht van de uitgevoerde projecten komen hierin goed naar voren.

De website is voorzien van van een SSL-certificaat, zo kunnen klanten veilig hun aanvraag via het contactformulier indienen. Zo heeft Brons glazenwasserij en schoonmaak niet alleen een mooie, maar ook een betrouwbare nieuwe website, waarmee zij weer jaren vooruit kunnen.

Door het onderhoud voor de website ook bij Dezignerz uit te besteden, heeft Brons glazenwasserij & Schoonmaak altijd een up-to-date website.

Bekijk hier het resultaat: reinigingsexperts.nl

Wat zegt de opdrachtgever?

 

De oude website was nog uit 2011, deze was nodig toe aan vernieuwing. Door de korte lijntjes en snelle werkwijze van Dezignerz hebben we nu weer een prachtige website waarmee we weer een aantal jaren vooruit kunnen.

Gerben Brons

Eigenaar, Brons Reinigingsexperts

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek, een offerte of een andere vraag.

Pin It on Pinterest