Beumer Grondwerken

Zand | Grond | Grind

Over dit project

Datum:

April 2020

Project type:

– Logo ontwerp

– Grafisch ontwerp

– Reclamedrukwerk

– Belettering

– E-mail

Opdracht

Beumer Grondwerken uit Wekerom is een jong bedrijf dat zich bezighoudt met het vervoeren van zand, grond en grind. Daarnaast kun je bij Beumer Grondwerken ook terecht voor ander grondwerk.

Remco Beumer was voor zijn jonge onderneming op zoek naar een ‘grafisch gezicht’ en benaderde Dezignerz.

 

Eind resultaat

Met een kop koffie onder de neus zijn we bij Dezignerz samen met Remco gaan kijken wat de wensen waren. Nadat deze duidelijk waren zijn we aan het werk gegaan om een aantal concepten voor te leggen.

Tijdens het bespreken van de verschillende concepten hebben we een aantal elementen van de verschillende ontwerpen samengevoegd en zijn we tot het gewenste eindresultaat gekomen. Een strak vormgegeven logo in een donkere en lichte variant, zodat het logo op iedere achtergrond goed tot uiting komt.

Na de oplevering van het logo hebben we Remco aan nieuwe visitekaartjes geholpen en de mailomgeving voor hem ingericht.

Ook voor het ontwerpen van de visitekaartjes hebben we enkele concepten voorgelegd en hieruit is een ontwerp gekozen om als visitekaartje te gebruiken.

De keuze is daarbij gevallen op een stevig visitekaartje van 350 grams mat uitvoering, met een spot UV lak op het logo voor een glanseffect.

Door ook de domeinnaam te registreren, hebben we daar een mailomgeving voor gemaakt. Zo is Beumer Grondwerken bereikbaar via het mailadres info@beumergrondwerken.nl

Een leuke opdracht om Beumer Grondwerken een grafisch gezicht te geven!

Belettering

Ook voor de belettering deed Beumer Grondwerken een beroep op Dezignerz.

In samenwerking met SignOké reclame uit Ede hebben we het logo geheel naar wens van eigenaar Remco aangebracht op zijn kiepkar. 

Belettering_Beumer_Grondwerken

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek, een offerte of een andere vraag.

Pin It on Pinterest