Wij zijn communicatiebureau Dezignerz

Betrokken. Actief. Creatief.

Daarom Dezignerz 

Communicatiebureau Dezignerz maakt jouw bedrijf, merk of product zichtbaar. Altijd en overal. Online én offline.

Samen een gaaf project starten?

Eén partner voor alle online en offline communicatie

Transparant, we werken voor een eerlijke prijs

Creatief en gedisciplineerd (met dank aan het leger)

Geschikt / ongeschikt

Communicatiebureau Dezignerz is de ondernemersdroom van Ewout Nijhof uit Ede. Na bijna 10 jaar actief te zijn geweest als beroepsmilitair (ict), besloot hij van zijn hobby zijn beroep te maken: Nijhof Websolutions zag het levenslicht.

Dankzij zijn oog voor detail en creatieve en gedisciplineerde aanpak zag Nijhof Websolutions de klantenkring snel groeien. Begin 2019 was het tijd voor de volgende stap: een flinke uitbreiding van het dienstenpakket en de nieuwe bedrijfsnaam Dezignerz.

Communicatiebureau Dezignerz beschikt tegenwoordig over meerdere manschappen. We vormen één front met enkele andere experts op communicatiegebied. Hierdoor kunnen we jou en andere opdrachtgevers volledig voorzien op het terrein van online en offline communicatie. Eén aanspreekpunt, altijd trefzeker.

Dezignerz, jouw communicatiepartner

Steeds meer organisaties en bedrijven zoeken een betrouwbare communicatiepartner waar ze alle onderdelen kunnen onderbrengen. Van het ontwerp van een logo tot het optimaliseren van online vindbaarheid.

Communicatiebureau Dezignerz is gespecialiseerd in zakelijke communicatie. Denk aan grafische vormgeving, tekstschrijven, website-ontwikkeling en online en offline marketing.

Wij maken het verschil door de lat altijd hoog te leggen, communicatie meetbaar te maken en snel en transparant te werken.

Onze specialistische buddy’s

(Online) marketing

Content creatie

Fotografie

Pin It on Pinterest